Mietin...

Mietin... mistä löytäisin Terapiatuoli-Ilolle väylän laajentua koko Suomen kattavaksi toimintapajaksi, jossa syrjäytymisvaarassa olevat nuoret/työttömät/kuntoutujat/jne saisivat tuettua työtoimintaa kukin omien voimavarojensa mukaan. Kumpa jostain löytyisi taustatuki/taho/yritys, joka mahdollistaisi paikan, jossa ottaa vastaan pehmoja ja työtuoleja, lajitella, pestä ja kuivata pehmot sekä työstää pehmoista Terapiatuoli-Iloja lahjoitettaviksi lasten ja nuorten hyväksi. Ideat kiertoon =)


tiistai 25. marraskuuta 2014

 Kiitos  

Mitä muuta voisin sanoa ystävilleni, teille ihmisille, jotka kannustatte minua jatkamaan Terapiatuolien tekoa.

 Ajoittain elämässä on hetkiä, jolloin ei saa mitään aikaan..saamattomuus vie kaiken tilan ihmisessä. Tämän jatkuessa viikkoja..kuukausia, alkaa epätoivo ja syyllisyys nostaa päätään: "Minun pitäisi tehdä näiden tuolien eteen töitä, mutta ei ole voimia aloittaa."

 Haluan kiittää teitä kannustuksesta, tsemppauksesta, lahjoituksista ja auttamisesta  Tämä luo minuun intoa ja potkii minua sopivalla tavalla eteenpäin. Ilo palaa takaisin. Hiipuva innostus saa alleen roihua kannustuksestanne !

Kolme valmista Terapiatuolia on odottanut lahjoitusta jo pitkään. Nyt teen asialle jotain ja laitan tänne kuvia tuoleista ja tarjoan niitä HUS:n sairaanhoitopiiriin ja Kuopioon sairaalaan. Tätä päivää olen odottanut, jotta nujerran saamattomuuden. Hurraa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti